Какво е?

Cardiotensive е ефективно лекарство, предназначено за премахване на прости и тежки форми на хипертония. Продуктът се произвежда под формата на таблетки, 1 опаковка съдържа 20 броя. Продуктът се характеризира с хипотензивни, укрепващи, почистващи и противовъзпалителни свойства. Лекарството е предназначено за лечение у дома. Таблетките премахват не само признаците на хипертония, но и самата хипертония. Нивото на кръвното налягане се подобрява след първата доза от лекарството, а останалата част от курса има за цел да консолидира постигнатия резултат. Продуктът отговаря на всички изисквания за лекарствени продукти.

Как работи?

Активните компоненти на Cardiotensive намаляват вискозитета на кръвта и предотвратяват образуването на животозастрашаващи кръвни съсиреци. Те подобряват цялостното благосъстояние, облекчават главоболие, световъртеж, гадене, слабост и затруднения с координацията на движенията. Продуктът премахва токсините от тялото, укрепва вените и артериите, така че те не се разслояват под въздействието на интензивен кръвен поток. Лекарството подобрява функцията на миокарда и предотвратява развитието на инфаркт.
Cardiotensive Официален сайт
Внимание!Само днес, на 13.06.24
Стара цена
144ЛВ
Нова цена72 ЛВ

Как се приема?

Приемайте 1 таблетка Кардиотензив на празен стомах.
Лекарството трябва да се приема само 15-20 минути преди планираното хранене. Поглъщайте таблетката цяла, без да я дъвчете първо.
Измийте го с Cardiotensive.
След всеки прием на таблетка трябва да изпиете поне 200 ml негазирана вода. Това осигурява цялостно разтваряне на лекарството, което му позволява да изпълнява напълно своята дейност.
Повторете тези стъпки след 18 часа.
Лекарството за хипертония Cardiotensive е предназначено да се приема 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Трябва да се спазва еднаква пауза между две употреби на лекарството.

Състав

Омега 3 - Cardiotensive Състав

Омега 3

Поддържа нормалната плътност на кръвта и предотвратява образуването на кръвни съсиреци. Подобрява мозъчната дейност, нормализира паметта, концентрацията и общото благосъстояние.
Корен от коприва - Cardiotensive Състав

Корен от коприва

Укрепва сърдечния мускул, предотвратява аритмия, задух и други заболявания, свързани с кардиологията. Премахва напрежението от вените и артериите, повишава гъвкавостта и еластичността на кръвоносните съдове.
Масло от глог - Cardiotensive Състав

Масло от глог

Подпомага насищането на мозъчните клетки с достатъчно кислород. Предотвратява развитието на хипоксия, провежда интензивна детоксикация на организма, което води до подмладяване и дълголетие.

Доставка и плащане

Плащане - Наложен платеж
Държава на доставка - България
Доставка - 5-7 дни
Наличност - да

Странични ефекти

  • Хипертония, причинена от интоксикация на тялото, неблагоприятна наследственост, излагане на стрес и лекарства.
  • Висока чувствителност към повишено кръвно налягане (например поради работа или излагане на силно токсични условия).
  • Желанието да се отървете от хипертонията, докато сте у дома.
  • Желанието за нормализиране на кръвното налягане с помощта на естествено, а не фармацевтично лекарство.

Противопоказания

  • Алергична реакция към кардиотензивни компоненти.
  • Период на бременност.
  • Сърдечна, бъбречна, чернодробна недостатъчност.
  • Наличие на имплантиран пейсмейкър.
  • Период на кърмене.
  • Наличие на тумор, автоимунен процес.

често задавани въпроси

Това измама ли е?
Абсолютно безопасно е да използвате тази хранителна добавка, ако следвате инструкциите на производителя и внимателно проучите противопоказанията
Колко време отнема доставката?
Средно време за доставка от 3 до 8 дни в зависимост от това къде живеете
Продава ли се Cardiotensive в аптеките?
Не, нашите хранителни добавки се продават само на този сайт. Ако го видите в магазин или аптека - не го купувайте, тъй като е фалшификат
Има ли странични ефекти?
Нямаше други странични ефекти, освен тези, които описахме.

Мнения

„Преди често се случваше да стана малко нервен и нивото на напрежението вече щеше да скача през покрива. Но след проведено лечение с Кардиотензив таблетки това не се повтаря. Сега се чувствам пълноценен човек и кръвното ми винаги е нормално. Вярвам, че това лекарство ми помогна да се отърва от хипертонията поради естествения си състав.
„Лекарството, което купих в аптеката, не ми помогна да се отърва от хипертонията. Тогава реших да потърся добро лекарство сред естествените възможности и разбрах за Cardiotensive. Пих хапчетата един месец. Но здравето ми започна постепенно да се подобрява още на първия ден. Жалко, че не знаех за съществуването на този ефективен продукт по-рано.
Вижте още отзиви

Можете да си поръчате оригиналния Cardiotensive само от нашия сайт

Попълнете формата в сайта
Изчакайте обаждането от оператора
Платете след доставката